Μέρος 1 - Anal Live Sex - Το στοίχημα με το κορίτσι του live cam

Magic Vibes Massage Studio


Εγώ και η φιλενάδα μου, γνωριστήκαμε μέσω διαδικτύου και είμαστε και οι δυο φανατικοί οπαδοί του ποδοσφαίρου. Όμως είμασταν οπαδοί διαφορετικών ομάδων. Πριν από λίγο καιρό, οι δυο ομάδες μας ανταγωνίζονταν η μια την άλλη.


Και καθώς παρακολουθούσαμε το ποδοσφαιρικό αγώνα, αποφασίσαμε να βάλουμε ένα στοίχημα, για να τελειώσει μια διαμάχη που είχαμε εδώ και καιρό για τις συγκεκριμένες ομάδες. 


Αν κέρδιζα εγώ, τότε θα την πηδούσα από τον κώλο μπροστά από την κάμερα ζωντανού σεξ, διότι η φιλενάδα μου ήταν ερωτικό μοντέλο, και αν κέρδιζε αυτή, τότε θα της έγλειφα το μουνί της για 5 συνεχόμενες μέρες χωρίς να ζητήσω σεξ.


Γίνε το Next €€ TOP €€ Model στο BongaCams



Για κακή μας τύχη, πέρασαν και οι δυο ομάδες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, και κατα κάποιο τρόπο κερδίσαμε και οι δυο. Και επειδή κερδίσαμε και οι δυο, κανείς μας δεν ήθελε να πληρώσει το βραβειο. Και έτσι αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε το βραβείο, δηλαδή ο νικητής να πάρει διπλή αμοιβη ή τίποτα.


Τώρα γινόταν πιο σοβαρή η υπόθεση. Τελικά συμφωνήσαμε και οι δυο. Επίσης , για να είμαστε δίκαιοι, αποφασίσαμε να μην κάνουμε σεξ μέχρι τότε. Μέχρι τον τελικό είχε ακόμη μια εβδομάδα, αλλά σαν οδηγός φορτηγού, για μένα δεν πείραζε..θα περνούσε γρήγορα ο χρόνος στο τιμόνι.


Την επόμενη μέρα που βάλαμε το στοίχημα, παράγγειλα λοσιόν για να την πηδήξω από το κωλαράκι της και να μην μου κάνει ιδιοτροποίες. Όταν ήρθε η λοσιόν μετά από μερικές ημέρες, την βρήκε και γελούσε..



 Μέρος 2

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μέρος 1 -VIP Ερωτικό μασαζάκι για μια νεαρή τσούλα

Μέρος 1 - Η επίσκεψη του κύριου Γιώργου στην συνοδό πολυτελείας